Відбулось урочисте підписання грантового договору на реалізацію проекту щодо впровадження сучасних методів збирання твердих побутових відходів у Сокирянській громаді

Дата: 30.07.2021 10:48
Кількість переглядів: 526

 

Заступник міського голови Оксана Бабій спільно з директором комунального підприємства «Сокиряни-благоустрій» Ігорем Маковеєм 29 липня 2021 року взяли участь в урочистому підписанні договору на реалізацію проекту «Впровадження сучасних методів збирання твердих побутових відходів у Сокирянській територіальній громаді», який став одним із переможців Конкурсу ініціатив місцевих карпатських громад-2021. Сертифікат переможця Конкурсу вручено в Агенції регіонального розвитку Чернівецької області, де і відбулось підписання.

Обсяг фінансування проекту за рахунок коштів державного бюджету складає 156 тисяч гривень, 20 % фінансуватиметься з місцевого бюджету.

Як повідомлялося раніше, за ці кошти буде закуплено 150 пластикових контейнерів об’ємом у 240 л для приватних домогосподарств міста Сокиряни. Невдовзі будуть проведені тендерні закупівлі.

Варто зауважити, що жителям приватного сектору міста необхідно буде укласти договори на вивіз твердих побутових відходів із КП «Сокиряни-благоустрій».

Нагадаємо, що Конкурс ініціатив місцевих карпатських громад-2021 реалізується Міністерством розвитку громад та територій України, Закарпатською, Івано-Франківською, Львівською, Чернівецькою обласними державними адміністраціями та обласними радами, Асоціацією органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати-України» і фінансується за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу у рамках виконання Угоди про фінансування Програми підтримки секторальної політики – Підтримки регіональної політики України.

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь