На Сокирянщині побував народний депутат України Володимир Козак

Дата: 30.07.2021 16:48
Кількість переглядів: 544

Спільно з головою обласної ради Олексієм Бойком, за участю міського голови Василя Козака, начальника Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області Ігоря Гаха та керівника ТОВ «ЕДБ» Юрія Клімова, Володимир Васильович оглянув хід проведення ремонту автомобільної дороги Р-63/Н-03/ - Вартиківці – КПП «Сокиряни» з під’їздами до КПП «Росошани» та КПП «Кельменці», який реалізується у рамках програми Президента України «Велике Будівництво».

Наразі фахівці підрядної організації ТОВ «Енергетично-дорожнє будівництво» вкладають асфальт на відрізку дороги вздовж центрального ринку міста Сокиряни в напрямку місцевого відділення поліції. Частину автотраси, яка була прокладена раніше до виїзду з міста - в напрямку пункту пропуску «Сокиряни», вже облаштовано вирівнюючим шаром асфальту, проводяться роботи з облаштування узбіч та виконання інших, передбачених проектною документацією, заходів.

Народний депутат України Володимир Козак відмітив, що технологія, згідно з якою вкладається дорожнє покриття, досить потужна, вона суттєво зміцнює дорогу та продовжує термін її експлуатації.

Як зауважують фахівці, окрім ремонту власне самого дорожнього покриття, також передбачається укріплення узбіч, облаштування автобусних зупинок маршрутних транспортних засобів, автомобільних мостів, під’їздів до об’єктів соціальної сфери, нанесення дорожньої розмітки та встановлення автономного освітлення на пішохідних переходах.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь