Працівників ветеринарної медицини Сокирянщини привітали з професійним святом

Дата: 05.08.2021 15:49
Кількість переглядів: 524

Шанована в усі часи професія ветеринарного лікаря залишається затребуваною та важливою і сьогодні. У другу неділю серпня традиційно представники галузі відзначають своє професійне свято.

Тож напередодні Дня працівників ветеринарної медицини фахівці сфери  приймали вітання, слова шани і подяки від керівництва міської ради та області.

В урочистій обстановці працівників ветеринарної медицини громади привітали перший заступник міського голови Іван Гангал, керуюча справами виконавчого комітету Ауріка Мойсеєнко, начальник Сокирянського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області Іван Лисий та начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області Анжела Косован.

«Ми високо цінуємо вашу працю та професіоналізм. Впевнений, що ви з честю впораєтеся з завданнями, що ставляться перед ветеринарною медициною, і надалі робитимете усе для підтримання здоров'я тварин, утвердження ринкових відносин, гарантування продовольчої безпеки жителів Сокирянської громади» - зазначив перший заступник міського голови Іван Гангал, та побажав винуватцям свята міцного здоров’я, добробуту і всіх гараздів.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників ветеринарної медицини кращих представників галузі нагороджено Почесними грамотами міської ради та Держпродспоживслужби.

А гарний настрій учасникам заходу забезпечили юні артисти міста Сокиряни, підготувавши музичні номери.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь