До уваги громадян!

Дата: 06.08.2021 13:23
Кількість переглядів: 592

У Єдиній державній електронній системі у сфері будівництва (далі-Система) відбулися оновлення. Йдеться про інформацію, яка стосується проектної документації щодо об’єктів будівництва, відомостей про проведену технічну інвентаризацію та адреси об’єкта нерухомого майна.

З набранням чинності Постанови КМУ від 23.06.2021 № 681, якою затверджено Порядок ведення Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва, вищезазначена інформація завантажується до Системи з метою перевірки відомостей технічних паспортів і довідок щодо змін у складі об'єктів нерухомого майна.

Так, починаючи з 01.08.2021 року для проведення державної реєстрації прав на нерухоме майно необхідно внести технічну документацію до електронної бази у сфері будівництва.

Також, варто звернути увагу, що законодавством не передбачено будь-які винятки в залежності від дати проведення технічної інвентаризації об’єктів нерухомого майна чи складання технічного паспорту. Тобто, якщо технічний паспорт виготовлений до 01.08.2021 року застосовується аналогічний алгоритм дій.

Окрім цього, відповідно до Порядку присвоєння адрес об'єктам нерухомого майна, затвердженим постановою КМУ від 07.07.2021 № 690 встановлено, що адреса вважається присвоєною з дня внесення до Реєстру будівельної діяльності інформації про її присвоєння!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь