Розпочато роботи з ремонту приміщення закладу дошкільної освіти «Барвінок»

Дата: 06.08.2021 20:30
Кількість переглядів: 555

У закладі дошкільної освіти «Барвінок», що в місті Сокиряни, розпочато роботи з капітального ремонту покрівлі із влаштуванням системи відведення стічних вод. Також тут планується  пофарбувати фасад, укріпити фундамент та облаштувати його декоративною плиткою. Окрім того, буде здійснено благоустрій подвір’я установи та прилеглої території. Як повідомлялося раніше, заклад дошкілля буде відремонтовано за кошти виділені Кабінетом Міністрів України за поданням народного депутата України Валерія Божика.

Як зауважують фахівці, які здійснюють ремонтні роботи, фундамент закладу перебуває в аварійному стані та потребує невідкладного укріплення та ремонту. Не проста ситуація також і з фасадом установи, оскільки внаслідок відсутності на даху системи відведення дощової та талої води, він зазнав часткового руйнування, на стінах установи з’явились тріщини, почав відпадати зовнішній оздоблювальний матеріал.

Варто зауважити, що у 2017 році було здійснено повну реконструкцію та утеплення фасаду дошкільної установи «Барвінок» на суму понад мільйон двісті тисяч гривень. Дольова участь Сокирянської міської ради минулого скликання додатково складала понад шістсот тисяч гривень. За висновками фахівців, руйнування фасаду та фундаменту установи можна було уникнути - за умови раціонального господарського підходу при проведенні робіт з облаштування фасаду у 2017 році.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь