У ЦНАП Сокирянської міської ради встановлено робочу станцію з оформлення паспортних документів та програмний комплекс для видачі посвідчень водія

Дата: 13.08.2021 16:08
Кількість переглядів: 483

Надання нових адміністративних послуг, їх наближення до людей, а також створення сприятливих і комфортних умов для заявників з різними потребами – ці питання знаходяться на особливому контролі Сокирянського міського голови Василя Козака. Як зауважує Василь Васильович, громадяни мають отримувати адміністративні послуги якісно, доступно та зручно, не витрачаючи час для походів по різних інстанціях. Центр надання адміністративних послуг у цьому процесі – це показник рівня турботи про мешканців громади.

Тож цього тижня Сокирянська міська рада подолала ще одну сходинку до всебічного охоплення жителів краю якісними адміністративними послугами. До ЦНАПу, що в місті Сокиряни, доставлено робочу станцію для оформлення та видачі паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм і програмно-апаратний комплекс для оформлення та видачі посвідчень водія і реєстрації транспортних засобів, для придбання якого із місцевої скарбниці було виділено 264 тисячі гривень. Зазначене обладнання вже встановлено у приміщенні ЦНАП.

На придбання робочої станції для оформлення та видачі паспортних документів 210 тисяч гривень було направлено із державної субвенції на розвиток, співфінансування із місцевого бюджету склало 90 тисяч гривень.

Надання вищезазначених послуг стане можливим після підключення робочих станцій до каналу конфіденційного зв’язку у складі Національної системи конфіденційного зв’язку, підключення ЦНАП до Єдиного державного демографічного реєстру та підписання договору про співпрацю з територіальним органом Державної міграційної служби.

Адміністратори, які призначені відповідальними особами для надання послуг з оформлення паспортних документів та посвідчень водія і реєстрації транспортних засобів, проходять навчання в Сокирянському РВ УДМС у Чернівецькій області.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь