Міська рада затвердила перелік об'єктів комунальної власності, що підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні

Дата: 16.08.2021 17:54
Кількість переглядів: 399

Фото без опису

Відповідне рішення депутати Сокирянської міської ради прийняли в ході 10 сесії міської ради восьмого скликання. Наразі до переліку включено 5 об'єктів комунальної власності, розташовані в населених пунктах громади. Періодично до нього будуть вноситись зміни – за погодження сесії міської ради.

Для продажу об'єкта малої приватизації формується аукціонна комісія, яка затверджується рішенням виконавчого комітету Сокирянської міської ради, як органу приватизації. До складу комісії входять представники профільних структурних підрозділів органу місцевого самоврядування, а також заступники міського голови.

Як зауважують фахівці, рішення про продаж на аукціоні по кожному об'єкту, внесеному до переліку, буде прийматись аукціонною комісією окремо. Комісія розроблятиме умови продажу, а також визначатиме стартову ціну об'єкта малої приватизації. Стартова ціна визначається на рівні балансової вартості об’єкта (активів об’єкта) малої приватизації. У разі відсутності балансової вартості об’єкта така вартість встановлюється аукціонною комісією на підставі вартості, визначеної відповідно до Методики оцінки, що затверджується Кабінетом Міністрів України.

Прийняті рішення будуть оприлюднюватись на офіційному веб-сайті Сокирянської міської ради, а також в електронній торговій системі.

Як зауважує міський голова Василь Козак, кошти, одержані від продажу комунального майна та інші надходження, безпосередньо пов’язані з процесом приватизації (суми штрафних санкцій за несвоєчасні розрахунки за придбані об’єкти приватизації тощо), зараховуються до місцевого бюджету у повному обсязі.

З переліком об'єктів можна ознайомитись на офіційному веб- сайті Сокирянської міської ради у вкладці бокового меню «Об'єкти комунальної власності Сокирянської міської ради, що підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні» або за посиланням https://gromada.org.ua/.../obekti-komunalnoi-vlasnosti.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь