Заклади освіти Сокирянщини перевіряють на предмет готовності до роботи у новому навчальному році

Дата: 18.08.2021 09:08
Кількість переглядів: 320

Фото без опису

17 серпня робочою групою у складі фахівців відділу освіти Сокирянської міської ради та профільних служб громади розпочато перевірку закладів загальної середньої та дошкільної освіти. Відвідали фахівці Грубнянський, Селищанський, Братанівський, Лопатівський та Корманський навчально-виховні комплекси, Шебутинецький ліцей та Сокирянську гімназію.

Під час візиту фахівці оглянули стан проведення поточних ремонтів навчальних приміщень, проаналізували рівень створення мотивуючого освітнього простору, умов з охорони праці та доступності, рівень матеріально-технічної підготовки кабінетів, дотримання санітарних вимог та пожежної безпеки. Особливу увагу звернуто на технічний стан та оснащення шкільних харчоблоків, меню, його калорійність та різноманітність, доступ до питної води і її якість, систему контролю якості та безпечності продуктів та умови їхнього зберігання, загальний санітарно-гігієнічний стан приміщень.

Як уже повідомлялось раніше, в поточному році за рахунок коштів освітньої субвенції проводяться роботи із облаштування та утеплення даху Шебутинецького ліцею із застосуванням енергозберігаючих технологій. Оновлено також заклад освіти села Селище. Тут замінено покрівлю та систему водовідведення. Спільно з батьками та небайдужими жителями села творчо та креативно облаштовано шкільне подвір'я установи.

Наразі, будівельники працюють також над внутрішнім оздобленням керамічною плиткою харчоблоку та їдальні Сокирянської гімназії, заміною підлоги у корпусі початкових класів та облаштуванням шкільного подвір’я. Аби учні змогли здобувати знання у комфортних умовах, на ці потреби із місцевого бюджету було направлено понад 670 тис. гривень.

За результатами візиту члени комісії відмітили належний стан підготовки закладів освіти до початку навчального року, створення умов для організації харчування учнів, а також нового освітнього простору. Фахівці відмічають високий рівень підготовки навчальних класів та кабінетів до роботи у новому навчальному році, творчий підхід та інновативність педагогів у облаштуванні освітнього простору для учнів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь