В міській раді розглянуто питання надання матеріальної допомоги жителям громади

Дата: 01.09.2021 15:32
Кількість переглядів: 467

Члени виконавчого комітету Сокирянської міської ради розглянули питання надання одноразової грошової допомоги окремим категоріям громадян, які проживають на території Сокирянської міської територіальної громади, за рахунок коштів «Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян „Турбота” на 2021 - 2023 роки.

Із заявами щодо надання матеріальної допомоги до виконавчого комітету міської ради звернулось 40 жителів. Як поінформувала керівник відділу з питань соціального захисту населення Тетяна Черній, переважна більшість звернень надійшла від громадян, які мають онкологічні захворювання. Також люди звертаються за наданням матеріальної допомоги на лікування дітей, ішемічної хвороби серця, серцевої недостатності, гіпертонічної хвороби та цукрового діабету, а також у зв'язку із складним матеріальним становищем. За результатами розгляду звернень, члени виконавчого комітету прийняли рішення надати матеріальну допомогу на загальну суму 25 тисяч 100 гривень.

Фото без опису

Як зазначає Тетяна Юріївна, від початку року із заявами про надання одноразової грошової допомоги за рахунок коштів «Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян „Турбота” до виконавчого комітету міської ради звернувся 361 житель громади. Відповідно до звернень з місцевого бюджету було виплачено 256 тисяч 600 гривень. Значна кількість заяв стосується надання матеріальної допомоги на лікування захворювань у сфері онкології – 121 заява. Звертаються також люди щодо виділення коштів на лікування дітей – 13 заяв, ішемічної хвороби серця, серцевої недостатності, гіпертонічної хвороби та цукрового діабету – 198. 8 громадян звернулось щодо виділення матеріальної допомоги на поховання, 2 – на ендопротезування, 2 – на ремонт будинку внаслідок пожежі, 8- у зв'язку із складним матеріальним становищем. 7 звернень було відхилено внаслідок відсутності підстав для надання матеріальної допомоги, або не належного оформленням документів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь