Відбулось засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради

Дата: 03.09.2021 16:07
Кількість переглядів: 471

Сьогодні, 03 вересня, відбулось позачергове засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради. Провів засідання перший заступник міського голови Іван Гангал. Участь у роботі комісії взяли секретар міської ради Любов Степаненко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Оксана Бабій, керуюча справами виконавчого комітету міської ради Ауріка Мойсеєнко, члени комісії.

На порядку денному розглянуто питання про вчинення адміністративного правопорушення за частиною 1 статті 197 Кодексу України про адміністративні правопорушення жителями сіл Кулішівка та Шебутинці, які перевищили допустимі терміни реєстрації місця проживання. Зазначене порушення передбачає адміністративне стягнення у вигляді попередження. Відтак, членами комісії прийнято рішення попередити жителів громади про необхідність усунення виявлених порушень та їх недопущення в майбутньому.

Окрім того, членами комісії було заслухано справу про адміністративне правопорушення вчинене за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення - порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, а також правил благоустрою територій населених пунктів жителем села Шебутинці.

За даними справи, громадянин розмістив будівельні матеріали на проїзді між домогосподарствами, який, згідно Генерального плану села є місцем для загального користування. За інформацією старости Шебутинецького старостинського округу Віталія Чорного, даний громадянин був попереджений про необхідність усунення вказаних порушень, однак вимог припису не виконав.

Враховуючи, що відповідач на засідання комісії з'явився, факт правопорушення визнав та надав пояснення щодо причин, через які вимоги припису не усунув у встановлений термін, адміністративна комісія вирішила притягнути громадянина до адміністративної відповідальності у розмірі 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або – 340 гривень, а також визначила термін у 10 календарних днів для усунення вчиненого порушення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь