До уваги жителів Сокирянщини! Фонд соціального страхування запрошує відновити здоров’я після перенесених захворювань і травм в реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів за рахунок коштів Фонду

Дата: 13.09.2021 12:07
Кількість переглядів: 946

Сокирянське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернівецькій області інформує про те, що продовжує діяти Порядок відшкодування витрат за надані соціальні послуги з лікування застрахованих осіб та членів їх сімей після перенесених захворювань і травм у реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів за рахунок коштів Фонду соціального страхування України, який працює за новим підходом до соціальних стандартів.

Застрахована особа може безкоштовно, за рахунок коштів Фонду соціального страхування пройти реабілітаційне лікування в санаторно-курортних закладах України після перенесених оперативних втручань відповідно до медичних показань певного профілю медичної реабілітації:

- нейрореабілітація (підгострий період інсультів, черепно-мозкових травм);

- м’язово-скелетна реабілітація (підгострий період після операцій ортопедичних та травматологічних, ревматологічні захворювання);

- кардіо-пульмонарна реабілітація (підгострий період інфаркта міокарда, після операцій на серці; підгострий період захворювань легень, після операцій на легенях; цукровий діабет);

- медико-психологічна реабілітація учасників АТО;

- реабілітація після оперативних втручань на органах зору;

- реабілітація при порушенні перебігу вагітності (ускладнена вагітність);

- інша (соматична) реабілітація: підгострий період після оперативних втручань на органах травлення, сечостатевої системи, жіночих статевих органах.

Застрахована особа направляється до реабілітаційного відділення санаторно-курортного закладу за її вибором відповідно до медичних показань визначеного профілю медичної реабілітації за рекомендацією лікуючого лікаря та за наявності висновку лікарської-консультативної комісії (далі – ЛКК) закладу охорони здоров’я, де зазначений громадянин перебуває на лікуванні.

Отримати консультацію та більш детальні роз'яснення можна за телефоном: (03739) 2-27-60, або ж за адресою: м. Сокиряни, вул. Центральна, буд.62 (Сокирянське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України).

                                 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь