У закладі загальної середньої освіти №1 міста Сокиряни відкрито «Клас під відкритим небом»

Дата: 13.09.2021 15:55
Кількість переглядів: 402

Шкільна родина закладу загальної середньої освіти №1 міста Сокиряни сьогодні, 13 вересня, зібралася, аби «відчинити» двері нового класу під відкритим небом.

На святкове дійство завітали Сокирянський міський голова Василь Козак, секретар міської ради Любов Степаненко, начальник відділу освіти Галина Рябко, керівники закладів дошкільної освіти міста, педагогічний колектив та учні школи №1.

Зініціювали створення інноваційного освітнього проекту «Клас під відкритим небом» під гаслом «HAPPY-школа – шлях до Європи» учні навчального закладу та директор Олексій Козловський. Левову частку необхідних матеріалів придбали за сприяння обласного управління лісового і мисливського господарства та Державного підприємства «Сокирянське лісове господарство». Долучилось до участі у благородній справі і комунальне підприємство «Сокиряни-благоустрій».

«Сподіваємось, що навчання дітей відтепер стане більш цікавим та пізнавальним, адже використовуватиметься природний простір на свіжому повітрі» - зазначив міський голова Василь Козак та побажав учням успішного навчального року.

Наймолодші учасники освітнього процесу урочисто перерізали червону стрічку, а освятив приміщення отець Іван Свято-Успенського храму міста Сокиряни.

З нагоди реалізації освітнього проекту, біля новобудови висаджено калину, яка опредметнює духовний потяг до рідної землі.

Сподіваємось, що креативне освітнє середовище змінить навчальний процес на краще, а діткам буде в радість навчатися тут!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь