Ще одна добра новина!

Дата: 14.09.2021 10:15
Кількість переглядів: 404

Зроблено суттєвий крок щодо вирішення задавненої проблеми: добудови другої черги житлового 20-квартирного будинку, що багато літ майорів цегляними стінами в центрі Сокирян.

Вже декілька днів (в т.ч. й у вихідні) робітники фірми, яка виграла тендер на проведення передбачених кошторисом на цьому об’єкті робіт, працюють на зведенні конструкцій для встановлення даху будинку.

До кінця цього року передбачено освоїти понад 8 мільйонів гривень капіталовкладень. Крім виготовлення та встановлення покрівлі споруди, має бути виконано внутрішнє та зовнішнє облицювання стін, завершено підведення комунікацій та ряд інших робіт, а також проведено благоустрій прибудинкової території.

Є сподівання, що вже в першому півріччі 2022 року сім’ї працівників, службовців, ветеранів Державної установи «Виправна колонія (№67)», які роками чекали черги на отримання квартир, зможуть поліпшити свої житлові умови.

Відновлення робіт на об’єкті довгобуду є гарною новиною для Сокирянщини. Неодноразові аргументовані звернення дирекції колонії у столичні відомства, а також суттєве сприяння вирішенню проблеми щодо завершення будівництва 20-квартирного будинку в Сокирянах з боку заступників Міністра юстиції України Олександра Банчука та Олени Висоцької, народного депутата України, заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань правової політики Валерія Божика, Чернівецької обласної ради і наполегливість Сокирянського міського голови Василя Козака все-таки увінчались успіхом.

Цільові кошти на добудову важливого об’єкта виділено, і треба вірити, що всі роботи на завершальному етапі спорудження та підготовці будинку до здачі в дію будуть виконані якісно і згідно визначеного графіка.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь