На засіданні виконавчого комітету міської ради розглянуто низку важливих питань

Дата: 15.09.2021 13:14
Кількість переглядів: 398

Під керівництвом Сокирянського міського голови Василя Козака сьогодні, 15 вересня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради.

За участю секретаря міської ради Любові Степаненко, заступників міського голови Івана Гангала та Оксани Бабій, керуючої справами виконавчого комітету Ауріки Мойсенко, старост населених пунктів громади, а також керівників окремих структурних підрозділів розглянуто 15 питань порядку денного.

Особливу увагу члени виконкому приділили питанню готовності закладів, установ, організацій міської ради до роботи в осінньо-зимовий період. Про ряд заходів, які необхідно вжити задля ефективної діяльності в цей період говорила начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Оксана Вітковська.  

Також присутні розглянули ряд питань у сфері захисту прав дітей, надання матеріальної допомоги громадян за рахунок коштів комплексної програми «Турбота» та необхідність утворення мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства, або насильства за ознакою статі. Йшлося й про організацію харчування окремих категорій дітей у закладах освіти в 2021-2022 навчальному році.

Окрім того, члени виконавчого комітету обговорили питання коригування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, а також закріплення контейнерних майданчиків за прилеглими територіями житлових багатоквартирних будинків, будинків приватного сектору та за вулицями міста Сокиряни.

                                                  


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь