На Сокирянщині відбулась обласна спартакіада працівників сфери газового господарства

Дата: 10.09.2021 16:51
Кількість переглядів: 425

Сьогодні, 10 вересня, на базі Сокирянської дитячо-юнацької спортивної школи відбулась обласна спартакіада працівників відділень АТ «Чернівцігаз» Чернівецької області. Участь в урочистому відкритті спартакіади взяли Сокирянський міський голова Василь Козак, голова Дністровської районної ради Олександр Янчак, заступник голови Дністровської районної державної адміністрації Лариса Селезньова, голова правління АТ «Чернівцігаз» Віктор Горда, начальник Сокирянського відділення АТ «Чернівцігаз» Віктор Мартинюк.

Звертаючись до присутніх, Сокирянський міський голова Василь Козак зауважив, що проведення такого роду заходів - не тільки гарна нагода позмагатись у різних видах спорту, але й можливість зустрітись в такому широкому колі, поспілкуватись, поділитись досвідом. Василь Васильович привітав працівників сфери газового господарства краю з прийдешнім професійним святом – днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості. Побажав присутнім міцного здоров’я, добра і щастя, родинного благополуччя, успіхів у нелегкій роботі, оптимізму і впевненості в реалізації всіх задумів і планів. Командам - учасникам - гідних змагань та перемоги.

З вітальним словом до присутніх звернувся голова Дністровської районної ради Олександр Янчак. Олександр Миколайович подякував працівникам відділень АТ «Чернівцігаз» Буковини за щоденну клопітку працю та побажав мирного неба, достатку, сімейного затишку та благополуччя.

В рамках відзначення Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості представників галузі газового господарства краю було відзначено почесними грамотами та подяками.

Участь у спартакіаді взяли 6 команд відділень АТ «Чернівцігаз» Чернівецької області. Змагались спортсмени у волейболі, мініфутболі, настільному тенісі, гирьовому спорті та шашках.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь