У Сокирянській громаді функціонує 7 прийомних родин

Дата: 21.09.2021 10:48
Кількість переглядів: 322

Милосердя та доброта, небайдужість до чужого горя та душевна щедрість – так можна охарактеризувати людей, які виявили бажання взяти на виховання дитину. Адже маляті  для повного і гармонійного розвитку особистості необхідно зростати в сімейному оточенні, в атмосфері щастя, любові та розуміння.

На території Сокирянської територіальної громади функціонує 7 прийомних сімей, в яких виховується 13 дітей з числа дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. Під опікою та піклуванням перебуває 31 дитина.

Для них створено всі належні умови для всебічного розвитку. Немає дефіциту в продуктах харчування та сезонному одязі. Соціальний супровід таких сімей здійснюється центром соціальних служб та службою у справах дітей Сокирянської міської ради.

Окрім того, держава забезпечує пріоритет сімейного виховання, надаючи сім’ям,  які приймають на виховання дітей-сиріт і дітей позбавлених батьківського піклування, щомісячну матеріальну підтримку. Лише від початку 2021 року 7-ми прийомним сімям виплачено більше 690 тис. грн. за принципом «Гроші ходять за дитиною».

Прийомна сім’я – це шанс кожної дитини на щасливе дитинство. Тож сподіваємось, що  всі дітки, які залишились без підтримки найрідніших, зможуть знайти свою хорошу і міцну родину.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь