На Сокирянщині тривають осінньо-польові роботи

Дата: 21.09.2021 15:47
Кількість переглядів: 395

На масивах, де земельні паї орендує ТОВ «Сварог Буковина», тривають осінні польові роботи.  Так, у середині вересня трудівники приступили до збирання врожаю соняшника, який у цьому сезоні вирощено на полях Братанівки, Вашківців, Волошкового. В перші дні працювало на обмолоті цієї цінної культури три агрегати, відтак задіяли ще два. Висока продуктивність праці механізаторів, які сучасними комбайнами працюють весь світловий день, дозволить справитись із завданнями в короткі строки. Зібраний урожай досушується і надійно зберігається на елеваторі Васкауцкого хлібоприймального підприємства.

Не забарилися жнива й на площах, де вирощено сою (Олексіївка, Лопатів). Задіяно в роботу три комбайни.   

Серед найважливіших осінніх робіт є  сівба озимих культур. Площу пшениці під урожай 2022 року в ТОВ «Сварог Буковина» планують збільшити в порівнянні з цим сезоном на 70 відсотків. В кращі строки і з дотриманням всіх вимог агротехніки засіяно цією культурою вже майже 300 гектарів. Як і в попередні роки, технологи полів піклуються, щоб кожен засіяний гектар і наступного сезону був високоврожайним, щоб отримати запрограмовану віддачу головної хлібної культури.

З боку керівництва ТОВ «Сварог Буковина» робиться все необхідне, щоб своєчасно та в повній мірі розрахуватись із орендодавцями за паї, які згідно договорів орендує це сільгосптовариство. Зокрема, власникам земельних часток видають зерно, цукор, борошно, а бажаючі отримують розрахунок за свої паї коштами. При потребі є можливість надавати людям також певні сільськогосподарські послуги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь