Триває вакцинальнала кампанія проти COVID-19

Дата: 22.09.2021 13:11
Кількість переглядів: 383

На Сокирянщині активно продовжується вакцинація жителів від COVID-19.

За повідомленням комунального некомерційного підприємства «Сокирянський центр первинної медико-санітарної допомоги», на даний час першу дозу вакцин отримали 3260 громадян, другу – 2356.

Зокрема, щеплення проводяться ін’єкціями Astra Zeneka, КОРОНАВАК, Pfizer-BioNTech,  Модерна. Найбільше осіб вакциновано  КОРОНАВАК.

Медики зауважують, що кампанія з вакцинації населення не припиняється. Наразі, щеплення проводяться вакциною КОРОНАВАК, Pfizer-BioNTech та Astra Zeneka.

Нагадаємо, що на базі Сокирянського центру первинної медико-санітарної допомоги сформовано кабінет щеплень та мобільну бригаду з вакцинації громадян. Всі медичні працівники пройшли відповідну підготовку щодо техніки проведення щеплення, правил утилізації використаного матеріалу та надання невідкладної допомоги у разі виникнення негативних наслідків після вакцинації.

Записатися на вакцинацію може кожен житель громади у свого сімейного лікаря, в амбулаторії за місцем проживання, або ж у КНП «Сокирянський центр первинної медико-санітарної допомоги» за адресою м.Сокиряни, вул.О.Кобилянської, 43, кабінет, 47.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь