З 23 вересня на території Сокирянської громади вступають в дію карантинні обмеження, передбачені «жовтим» рівнем епідемічної небезпеки

Дата: 22.09.2021 13:46
Кількість переглядів: 352

Як повідомлялося раніше, за рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, з 23 вересня в усіх регіонах України буде встановлено «жовтий» рівень епідемічної небезпеки. У межах цього рівня заборонено, зокрема, відвідування закладів освіти, окрім таких, де не менш як 80 % працівників отримали повний курс вакцинації від коронавірусу.

Відтак, починаючи з 23 вересня, на території Сокирянської громади працюватимуть лише ті заклади загальної середньої освіти, де курс вакцинації пройшли понад 80 % працівників. За даними відділу освіти Сокирянської міської ради, наразі рівень вакцинації працівників сфери освіти становить 70%. Однак, для забезпечення належної роботи шкіл та організації освітнього процесу в умовах «жовтого» рівня епідемічної небезпеки зазначених показників не достатньо.

Для отримання щеплень всіма категоріями громадян на території Сокирянської територіальної громади створено всі умови, забезпечено роботу тимчасового пункту вакцинації на базі КНП «Сокирянський центр первинної медико-санітарної допомоги», де щеплення можуть отримати всі бажаючі. Окрім того, в населених пунктах громади працюють мобільні бригади фахівців, які здійснюють вакцинацію громадян, які звернулись до сімейних лікарів, в тому числі й працівників сфери освіти.

КНП «Сокирянський центр первинної медико-санітарної допомоги» в достатній кількості забезпечене вакцинами КОРОНАВАК, Pfizer-BioNTech та Astra Zeneka.

На території Сокирянської громади створено всі умови, необхідні для щеплення населення від Covid-19 та належної організації роботи закладів освіти в період дії карантинних обмежень. Рівень вакцинації – особиста відповідальність кожного жителя громади.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь