Відбулось позачергове засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 22.09.2021 16:24
Кількість переглядів: 329

22 вересня 2021 року під головуванням Сокирянського міського голови Василя Козака відбулось позачергове засідання виконавчого комітету міської ради. За участю секретаря міської ради Любові Степаненко, першого заступника міського голови Івана Гангала, керуючої справами виконавчого комітету Ауріки Мойсеєнко, а також старост населених пунктів громади розглянуто одне питання порядку денного.

Йшлося про затвердження перерахунку розміру грошової компенсації для придбання житла дітям-сиротам, дітям позбавленим батьківського піклування та особам з їх числа у зв’язку з прийняттям наказу Міністерства розвитку громад та територій України від 10.09.2021 №230 «Про показники опосередкованої вартості спорудження житла за регіонами України». Питання проведення такого перерахунку днями раніше було розглянуто на засіданні місцевої комісії з питань формування пропозицій щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання та забезпечення житлом дітей сиріт, дітей позбавлених, батьківського піклування, осіб з їх числа.

Як повідомлялося раніше, за рахунок грошової компенсації з державного бюджету буде придбано житло ще для однієї дитини позбавленої батьківського піклування, яка перебуває першою на квартирному обліку серед дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа віком від 16 до 23 років.

Наразі здійснюється підбір оселі та відповідні процедури оформлення документації.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь