Валерій Божик відвідав Сокирянську громаду

Дата: 27.09.2021 17:58
Кількість переглядів: 441

Сокирянський міський голова Василь Козак спільно з народним депутатом України Валерієм Божиком побували на об’єктах, на які, за клопотанням Валерія Івановича, спрямовано кошти субвенції державного бюджету.

Зокрема, Василь Васильович та Валерій Іванович відвідали заклад дошкільної освіти міста Сокиряни «Барвінок», де за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, здійснюється капітальний ремонт покрівлі з влаштуванням системи відведення води, а також ремонт фасаду та благоустрій прилеглої території.

На ремонт закладу було виділено понад чотири з половиною мільйони гривень. Наразі працівниками підрядної організації замінено дах установи та встановлено систему відведення ливневих вод, а також укріплено фундамент, який був в аварійному стані. Також будівельники облаштували декоративною плиткою подвір’я установи. Залишилось завершити роботи з фарбування фасаду.

Окрім того, Валерій Божик відвідав парк відпочинку в місті Сокиряни, який тривалий час був об’єктом незавершеного будівництва та, завдяки зусиллям місцевої влади та небайдужих жителів міста Сокиряни і громади, став улюбленим місцем відпочинку молоді та людей старшого віку.

«Наразі, вкрай необхідно завершити влаштування тротуарних доріжок вздовж усієї території парку» - зауважує міський голова Василь Козак. «Далі ми працюватимемо над тим, аби побудувати дитячий майданчик та інші важливі об’єкти, які з самого початку передбачались проектом будівництва» - додає Василь Васильович. «Важливо, аби людям були створені комфортні умови, в тому числі і для відпочинку» - наголошує міський голова.

Сприяти у здійсненні благоустрою території парку відпочинку в місті Сокиряни обіцяв Валерій Божик. Наразі, народний депутат включив парк до переліку об’єктів, що фінансуватимуться у 2021 році за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

Загалом, від початку року, за сприяння Валерія Івановича, встановлено систему біологічної очистки стічних вод «Біотал» на території закладу дошкільної освіти «Чебурашка» в селі Романківці. Здійснюється ремонт закладу дошкільної освіти «Барвінок» в місті Сокиряни. Найближчим часом розпочнуться роботи з ремонту закладу дошкільної освіти «Веселка» та парку відпочинку в місті Сокиряни.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь