Відбулось засідання аукціонної комісії міської ради

Дата: 29.09.2021 12:27
Кількість переглядів: 319

29 вересня 2021 року під головуванням першого заступника міського голови Івана Гангала відбулось засідання аукціонної комісії з продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Сокирянської міської ради. Участь у роботі взяли керівники окремих структурних підрозділів міської ради, староста села Коболчин Іван Яхневич, завідувач комунального підприємства «Центральна районна аптека №28» Микола Коваль.

На розгляд членів комісії було винесено питання щодо продажу нежитлової будівлі (приміщення аптеки), яка розташована у селі Коболчин.

У ході зібрання визначено стартову ціну та умови продажу об’єкта приватизації, а також розглянуто питання розроблення інформаційного повідомлення про проведення електронного аукціону з продажу даного об’єкта.

Протокол засідання аукціонної комісії  буде винесено на чергове зібрання виконавчого комітету Сокирянської міської ради.

Інформаційне повідомлення про проведення електронного аукціону з продажу об’єкта малої приватизації комунальної власності буде оприлюднене на офіційному веб-сайті Сокирянської міської ради та засобах масової інформації громади впродовж 10 календарних днів після затвердження.

Нагадаємо, що з переліком об’єктів комунальної власності міської ради, які підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні можна ознайомитись, перейшовши за посиланням https://sokyryanska-gromada.gov.ua/obekti-komunalnoi-vlasnosti-sokiryanskoi-miskoi-radi-scho-pidlyagajut-privatizacii-shlyahom-prodazhu-na-aukcioni-18-00-04-16-08-2021/

 

 

 

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь