Проведено онлайн-нараду з керівниками закладів освіти громади

Дата: 29.09.2021 12:52
Кількість переглядів: 541

Сьогодні, 29 вересня, під головуванням секретаря міської ради Любові Степаненко відбулась онлайн-нарада відділу освіти спільно з керівниками закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти громади та заступниками директорів з навчально-виховної роботи.

В ході дистанційної зустрічі розглянуто актуальні питання щодо діяльності освітніх закладів Сокирянщини.

Зокрема, йшлося про здійснення моніторингу за відвідуванням та захворюваністю учнів та стан підготовки до опалювального сезону.

Питання готовності до опалювального сезону закладів освіти громади наразі стоїть гостро. У зв’язку з прогнозованим стрибком цін на опалення, у бюджеті громади не вистачатиме коштів для забезпечення теплом освітніх установ краю. Однак, секретар міської ради Любов Степаненко висловила надію щодо позитивного вирішення цієї проблеми.

В ході наради освітян громади йшлося й про організацію вакцинації працівників закладів освіти. Наразі, кількість вакцинованих працівників галузі значно збільшилась та становить 80-100 % у всіх освітніх закладах, окрім Ломачинецької гімназії.  Секретар міської ради Любов Степаненко наголосила керівникам на продовженні проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед працівників освіти щодо важливості вакцинації та звернула увагу на те, що при «червоному» рівні епідемічної небезпеки вакцинація освітян повинна бути 100 %.

Обговорили учасники наради і низку організаційних питань навчального процесу. Зокрема, що стосується методичної роботи, екстернатної форми навчання, атестації педагогічних працівників та проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь