Молодіжна рада при Сокирянській міській раді починає активно функціонувати

Дата: 29.09.2021 17:43
Кількість переглядів: 379

Сьогодні, 29 вересня 2021 року, відбулось перше, установче засідання Молодіжної ради при Сокирянській міській раді. До участі у засіданні консультативно-дорадчого органу долучився голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко, Сокирянський міський голова Василь Козак, керуюча справами виконавчого комітету Ауріка Мойсеєнко.

На порядок денний були винесені питання щодо обрання керівного складу ради, зокрема голови, заступника та секретаря. Йшлося й про призначення відповідальних осіб щодо розробки Плану діяльності молодіжної ради до кінця поточного року.

В ході засідання міський голова Василь Козак поспілкувався з молоддю та зазначив на визначенні проблем громади, які турбують підростаюче покоління.

«Зі свого боку міська рада всіляко сприятиме реалізації ініціатив членів молодіжної ради та враховуватиме думку молоді у розбудові громади» - зауважив Василь Васильович.

Про підтримку з боку обласної ради говорив голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко. Олексій Сергійович зазначив, що у Сокирянської громади є велика перспектива для розвитку різноманітних напрямків, основне – бажання молоді створити щось значиме та потрібне для жителів краю.

Обговорили учасники зустрічі і питання стратегії розвитку громади. Як наголосив начальник відділу економічного розвитку, залучення інвестицій та комунальної власності Андрій Маркевич, є чимала кількість конкурсів та грантів, в яких може брати участь не тільки міська рада, а й громадські організації та молодь. Андрій Миколайович закликав членів молодіжної ради висловити свої пропозиції щодо бачення формування Стратегії розвитку громади.

Нагадаємо, що Молодіжна рада – це консультативно-дорадчий орган при Сокирянській міській раді, утворений для сприяння участі молоді у формуванні та реалізації молодіжної політики у громаді.

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь