Василь Козак привітав жителів відділення стаціонарного догляду територіального центру соціального обслуговування Сокирянської міської ради з Днем людей похилого віку

Дата: 01.10.2021 10:35
Кількість переглядів: 697

Сокирянський міський голова Василь Козак спільно з директором територіального центру соціального обслуговування Наталією Гановською завітав до відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання в селі Романківці. Одинокі непрацездатні громадяни отримали в стінах Відділення рідну домівку, а в кваліфікованому персоналі – родину та друзів.

Як розповідають самі підопічні, персонал установи враховує індивідуальні потреби та побажання кожної людини, хоча серед проживаючих, є багато громадян, які не здатні самостійно пересуватись. Деякі мешканці проживають в закладі понад 20 років. Хтось із них знайшов тут свою долю, а хтось вірних друзів і порадників.

З нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку, міський голова Василь Козак привітав підопічних закладу та побажав їм міцного здоров'я, довголіття, оптимізму та невичерпної життєвої енергії. З нагоди свята жителі Відділення отримали солодощі та подарунки.

Як зауважує директор територіального центру соціального обслуговування Наталія Гановська, наразі у відділенні проживає 21 громадянин, а розрахований заклад надавати допомогу 30 особам. Догляд за підопічними здійснюють 13 фахівців. В штаті є кваліфікований медичний працівник.

Наталія Миколаївна зазначає, що підопічні Відділення забезпечені чотириразовим гарячим харчуванням. Меню повністю збалансоване та відповідає встановленим нормам. За потреби жителям закладу надається відповідне медичне обслуговування, реабілітаційні процедури та догляд. В закладі створені всі належні умови для проведення повноцінного дозвілля його жителями, облаштована чудова простора територія, наявний павільйон для відпочинку в літню пору року. У кожного підопічного є свій особистий простір, місце для зберігання особистих речей.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь