Освітянська родина Сокирянщини приймає вітання з нагоди професійного свята

Дата: 01.10.2021 11:27
Кількість переглядів: 356

Навчити, зацікавити, виховати, настановити, надихнути, підтримати… Це далеко не повний перелік справ, які лягають на плечі сучасного вчителя.

Ще з давніх-давен ця професія була одна з найшанованіших, найпочесніших та найвідповідальніших, а обирали її за покликом серцям.

Тож з нагоди Дня працівників освіти, який в Україні щорічно відзначають у першу неділю жовтня, освітянська родина Сокирянщини, сьогодні, 01 жовтня, приймала слова щирих вітань із професійним святом. До урочистостей мали змогу долучитись всі педагогічні колективи громади за допомогою онлайн-зв’язку.

Подякувати освітянам та висловити повагу завітали Сокирянський міський голова Василь Козак, секретар міської ради Любов Степаненко, начальник відділу освіти Галина Рябко, голова профспілки працівників освіти Анатолій Полонко.

«Сфера освіти Сокирянщини - є одним із пріоритетних напрямків, над розвитком якого працює Сокирянська міська рада, адже діти – це наше майбутнє і від того, що ми вкладемо в них сьогодні, залежить те – як ми з вами будемо жити завтра» - зазначив міський голова Василь Козак та побажав працівникам освіти громади терпіння, невичерпних творчих сил, натхнення та людської шани. Також Василь Васильович наголосив на нелегкій долі, що покладена на плечі освітян у вихованні учнів в сучасних умовах та звернув увагу на те, скільки цьогоріч вдалось зробити для закладів освіти громади, а скільки ще належить зробити.

Під час урочистостей окремих освітян нагороджено Подяками та Грамотами Сокирянської міської ради, Чернівецької обласної державної адміністрації, спільними відзнаками відділу освіти та профспілки працівників освіти Сокирянської та Вашковецької громад.

Мудрі й досвідчені, молоді й амбітні працівники освіти громади приймали вітання і від своїх учнів, які подарували присутнім гарний настрій та цікаві номери.

Не забули в цей день і про тих, хто поставив своє життя на вівтар почесної професії…. Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам'ять про тих вчителів, які відійшли у вічність…

Навчити дітей легко адаптуватися та бути гнучкими у змінах, кажуть така місія сучасного вчителя школи, але, в першу чергу, шкільний наставник повинен любити свою професію та прагнути вдосконалення в ній, тоді - успіх не забариться.

Вітаємо зі святом!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь