Василь Козак відвідав Михалківський ліцей та Сербичанський навчально-виховний комплекс

Дата: 01.10.2021 17:19
Кількість переглядів: 298

В ході візиту до Михалківського ліцею міський голова Василь Козак поспілкувався з представником підрядної організації, яка здійснює капітальний ремонт приміщення закладу. Зокрема, було обговорено терміни завершення ремонту, а також обсяг робіт, які необхідно виконати.

Наразі, будівельники завершили ремонт фасаду, облаштували центральний вхід до ліцею та подвір'я закладу, облаштували відмостки та тротуарні доріжки навколо установи, а також фундамент.

Фахівці підрядної організації займаються облаштуванням зовнішнього входу до спортивної зали закладу, а також благоустроєм території навколо установи. Міський голова Василь Козак наголосив будівельникам на необхідності облаштування бар'єрних поручнів площадки перед входом до ліцею. «Поручні повинні бути встановлені обов'язково, оскільки фундамент досить таки високий і без бар'єрів діти можуть травмуватись» - зауважив міський голова.

За словами представника підрядної організації, ремонтні роботи на об'єкті планується завершити вже наступного тижня.

Окрім того, спільно з старостою села Сербичани Михайлом Братушко, Василь Козак побував в Сербичанському навчально-виховному комплексі, де наразі проводяться роботи з капітального ремонту харчоблоку. Приміщення, в якому учні закладу раніше харчувались, стало непридатним для перебування дітей, відтак, було прийнято рішення облаштувати під ці потреби частину місцевого будинку культури. Заклад новий, просторий, має достатньо місця для того, аби створити для дітей належні умови. Наразі будівельники працюють над облицюванням плиткою стін харчоблоку, облаштуванням шкільної їдальні. Окрім того, в приміщенні будуть внутрішні вбиральні, а також комора та всі необхідні складські приміщення.

Як уже повідомлялось раніше, на капітальний ремонт харчоблоку Сербичанського навчально-виховного комплексу спрямовано кошти освітньої субвенції у сумі трохи понад 650 тисяч гривень.

«Нове приміщення буде зручним і комфортним для дітей, тут є багато місця, аби розмістити учнів. До того ж воно буде сучасне і матиме всі необхідні зручності» - зазначив Василь Козак.

                                               


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь