В населених пунктах громади проводиться роз'яснювальна робота щодо сплати податків та використання найманої праці

Дата: 04.10.2021 10:53
Кількість переглядів: 321

 

Перший заступник міського голови Іван Гангал спільно з начальником відділу муніципальної інспекції міської ради Іваном Варчуком за участю представників податкових органів та старост населених пунктів проводять зустрічі з суб'єктами господарювання Сокирянської громади, які займаються обробітком землі та вирощуванням багаторічних насаджень.

В ході проведення зустрічей з жителями Сокирянщини фахівці надають роз'яснення щодо особливостей  сплати податків до бюджету, зокрема податків з доходів фізичних осіб. Особлива увага звертається на необхідність законного використання найманої праці та офіційної виплати заробітної плати громадянам. Йдеться також про актуальність залучення до декларування громадян, які одноосібно обробляють земельні ділянки площею понад 2 га, а також громадян, які використовують сільськогосподарську техніку для надання послуг з обробітку землі та збору урожаю.

Наразі фахівцями проведено роз'яснювальну роботу серед суб'єктів господарювання, в тому числі і громадян, які займаються вирощуванням багаторічних насаджень, в селах Білоусівка, Михалкове, Гвіздівці, Олексївка, Волошкове, Ожеве, Василівка, Коболчин, Романківці та Сербичани, а також в місті Сокиряни.

Як зауважує перший заступник міського голови Іван Гангал, об'їзд населених пунктів громади проводиться з тією метою, аби роз'яснити людям основні механізми наповнення місцевого бюджету, особливості сплати податків, а також напрямки їх подальшого використання на благо громади. «Ми працюємо з людьми для того, аби пояснити їхні права та обов'язки і в жодному разі не маємо на меті притягувати когось до відповідальності» - пояснює Іван Володимирович.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь