До уваги платників податків! Уникайте помилок при використанні єдиного рахунку!

Дата: 06.10.2021 11:09
Кількість переглядів: 306

Наказом Міністерства фінансів України від 31.12.2020р. №847 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України  від 24 липня  2015р. №666», який набув чинності 26.02.2021р., були внесені зміни до Порядку заповнення документів на переказ у разі сплати (стягнення) податків, зборів, митних платежів, єдиного внеску, здійснення бюджетного відшкодування податку на додану вартість, повернення помилково або надміру зарахованих коштів. Про це нагадують у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області.

 Зазначимо, що інформацію про рух коштів на єдиному рахунку для сплати грошових зобов’язань та/або податкового боргу з податків, зборів, інших платежів та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування є можливість переглянути в режимі «Єдина картка платника» пункту меню «Єдиний рахунок» Електронного кабінету.

З метою підвищення поінформованості й уникнення помилок у заповненні платниками реквізиту «Призначення платежу» розрахункових документів у разі сплати податків, зборів, єдиного внеску та розрахункових документів у тому числі із використанням єдиного рахунку, фахівцями податкового відомства підготовлено пам’ятку: «Заповнення реквізитів «Призначення платежу» розрахункових документів на переказ у разі сплати податків, зборів, платежів, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» та брошуру: «Заповнення реквізитів  «Призначення платежу»  розрахункових документів на переказ у разі сплати податків, зборів, платежів,  єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування з використанням єдиного рахунку» 

Всі листівки та брошури розміщені за посиланням:  https://cv.tax.gov.ua/listivki-ta-broshuri

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь