У кількох населених пунктах громади обстежено території заготівельних пунктів

Дата: 06.10.2021 17:14
Кількість переглядів: 378

Днями Сокирянський міський голова Василь Козак спільно з керівниками деяких профільних структурних підрозділів міської ради, начальником Кельменецького відділу податків і зборів з юридичних осіб та проведення камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків ГУ ДПС у Чернівецькій області Альбіною Гладкою та старостами округів здійснили об’їзд декількох населених пунктів громади з метою здійснення перевірки дотримання чинного законодавства суб’єктами господарювання.

Зокрема, обстежено території заготівельних пунктів у селах Романківці, Сербичани, Гвіздівці, Олексіївка та Михалкове.

В ході візиту здійснено аналіз кількості оброблюваних площ та залучених найманих працівників, зафіксовано в актах обстежень орієнтовні обсяги продукції, яка зберігається на складах для подальшого моніторингу її відображення у податкових деклараціях. Адже, як зазначають податківці, є багато випадків, коли суб’єкти господарювання, перебуваючи на спрощеній системі оподаткування, за результатами реалізації сільгосппродукції відображають нульові доходи та не сплачують податки.

Окрім того, з жителями вказаних населених пунктів, фізичними особами-підприємцями, а також керівниками фермерських господарств проведено роз’яснювальну роботу на предмет легалізації найманої праці та сплати податку на доходи фізичних осіб.

«Наповнення бюджету нашої громади напряму залежить від легалізації найманої праці, законного використання земельних ділянок та нерухомості, заготівлі сільськогосподарської продукції відповідно до правовстановлюючих документів, державної реєстрації послуг користування сільгосптехнікою. Тому від того, як ми сплачуємо податки залежить чи буде у нас дорога, чи працюватиме школа і садочок в зимовий період під час захмарних цін на опалення, чи зможемо ми забезпечити хворих на коронавірус киснем» - зауважив міський голова Василь Козак.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь