Нинішнього року на ремонт доріг громади буде витрачено близько одного мільярда гривень

Дата: 08.10.2021 15:38
Кількість переглядів: 396

Розпочато поточний середній ремонт відрізку дороги в селі Гвіздівці, який здійснюють фахівці товариства «ЕДБ». Хід ремонтних робіт проконтролював міський голова Василь Козак. Як зауважує Василь Васильович, технологія, згідно якої вкладається покриття, досить потужна, вона суттєво зміцнює дорогу та продовжує термін її експлуатації.

Також на території Сокирянської громади триває ремонт дороги загального користування державного значення Р-63/Н-03/ – Вартиківці – контрольно-пропускний пункт "Сокиряни" з під’їздами до контрольно-пропускних пунктів "Росошани" та "Кельменці". Першочергово фахівці підрядної організації ТОВ «ЕДБ», яка, за результатами проведення електронного аукціону, отримала право на ремонт дороги, почали прокладати дорожнє полотно на ділянці автошляху, яка пролягяє через місто Сокиряни. Нині дорожня організація працює над облаштуванням тротуарів, а також укладанням вирівнюючого шару асфальту. Окрім того, фахівці компанії – підрядника працюють над оновленням дороги на ділянці станція «Струмок» - село Іванківці. Поряд із заміною дорожнього покриття, проводиться укріплення та розширення автомобільних мостів, забезпечується упорядкування під'їздів до основних об'єктів соціальної сфери центру громади.

Фінансування робіт з ремонту дороги загального користування державного значення Р-63/Н-03/ – Вартиківці – контрольно-пропускний пункт "Сокиряни" з під’їздами до контрольно-пропускних пунктів "Росошани" та "Кельменці" здійснюється за рахунок коштів державного бюджету, в рамках реалізації програми Президента України «Велике будівництво». Як уже повідомлялось раніше, загальна вартість робіт становить понад 500 мільйонів гривень.

Окрім того, за домовленістю Сокирянського міського голови Василя Козака з керівництвом ПрАТ «Укргідроенерго», відповідно до Титулу перехідної будови Дністровської ГАЕС, проводяться роботи з відновлення автодороги на відрізку село Ожеве – пристаційний майданчик. Зокрема, тут планується влаштування двошарового покриття загальною протяжність 4,5 кілометри. Окрім прокладання дорожнього покриття також планується облаштування тротуарів, зупинок та з'їздів, а також узбіч. Поряд з цим, здійснюються роботи з ремонту дороги, яка веде в об'їзд міста Сокиряни. Наразі фахівці підрядної організації здійснили ремонт дорожного покриття до залізничної станції «Сокиряни». Згідно з попередньою домовленостю дорогу буде відремонтовано ще на 300 метрів в напрямку села Гвіздівці. Роботи проводяться за рахунок коштів, які спрямовує ПрАТ «Укргідроенерго».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь