Команда педагогів Сокирянської громади – серед призерів ХХХ туристського зльоту педпрацівників Чернівецької області

Дата: 12.10.2021 17:17
Кількість переглядів: 390

Днями на території Красноїльської громади відбувся ХХХ туристський зліт педагогічних працівників Чернівецької області, в якому взяла участь і збірна команда педагогів закладів освіти Сокирянщини. Сокирянську громаду представили: вчитель предмету «Захист України» Білоусівського ліцею Павло Кузь, вчителі фізичної культури Василівського ліцею Вадим Зелений та Артем Войцеховський, вчитель фізичної культури Сокирянської гімназії Любов Космачук, вчитель історії Михалківського ліцею Олександр Соломко, керівники гуртків Центру творчості дітей та юнацтва Ольга Кулій та Анастасія Сварчевська. Керівник збірної -  Анатолій Полонка, голова об’єднаної організації профспілки працівників освіти Сокирянської  та Вашковецької територіальних громад, тренер – Микола Гонца, організатор спортивно-масових заходів центру творчості.

З 8 по 10 жовтня педагоги Сокирянщини, об’єднавшись у команду під назвою «Бригантина», вели завзяту боротьбу у змаганнях зі спортивного туризму (пішохідний та велосипедний вид), у військово-прикладному напрямку (змагання зі саперної підготовки,стрільба з пневматичної гвинтівки), у конкурсній  програмі, яка передбачала презентацію команди, конкурс фотознімків, туристську самодіяльність.

За результатами ювілейного ХХХ туристського зльоту педагогічних працівників Чернівецької області команда «Бригантина» здобула в загальному заліку бронзові нагороди, посівши почесне ІІІ місце.

Переможців нагороджено грамотами від Департаменту освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації та кубками, медалями обласної організації профспілки працівників освіти і науки.

Тож вітаємо педагогів Сокирянської громади із достойним результатом! Бажаємо вам міцного здоров’я для подальших нових стартів і перемог, як спортивних так і професійних!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь