Захисники і захисниці України, які проживають на Сокирянщині, урочисто приймали подяки

Дата: 13.10.2021 11:32
Кількість переглядів: 306

14-го жовтня вся Україна відзначатиме свято мужніх та відважних синів і доньок нашої Батьківщини – День захисників і захисниць України.

У переддень свята сьогодні, 13 жовтня, у місті Сокиряни, на території Меморіального комплексу відбулися урочистості за участю Сокирянського міського голови Василя Козака, секретаря міської ради Любові Степаненко, першого заступника міського голови Івана Гангала, керуючої справами виконавчого комітету Ауріки Мойсеєнко, керівника Дністровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександра Гладкого, старост населених пунктів громади.

Учасники заходу поклали квіти до пам’ятника загиблим воїнам-односельцям та Братської могили, віддали данину пам’яті і шани всім, хто пожертвував для захисту Батьківщини найдорожчим – своїм життям.

«В цей день хочу подякувати хоробрим чоловікам і жінкам, хлопцям і дівчатам зі Збройних сил України, Національної гвардії, Державної прикордонної служби та інших силових структур. Дякую добровольцям, волонтерам, медикам і всім, хто служить Батьківщині. Щиро дякую ветеранам Другої світової війни, які зробили неможливе, аби ми могли вільно жити на своїй землі» - звернувся до присутніх міський голова Василь Козак.

Зі словами щирої вдячності Василь Васильович вручив Вікторії Плахуті та Михайлу Ткачу - учасникам операції Об’єднаних сил на Сході країни, які проживають на території громади, Почесні грамоти Чернівецької обласної ради.

Почесними грамотами Сокирянської міської ради та грошовими преміями нагороджені ще 15 учасників операції Об’єднаних сил, які є жителями Сокирянщини: Павла Баранюка, Богдана Гайдея, Віталія Домбровського, Андрія Зяблюка, Богдана Кобельчука, Сергія Козиря, Олександра Кучерявого, Веніаміна Ловчого, Євгена Люльчака, Дмитра Махна, Василя Мікіріна, Мирослава Присакаря, Віктора Твердохліба, Сергія Чеслаша та Романа Шестовського.

Тож дякуємо ветеранам за Перемогу у Другій світовій війні, а відважним захисникам і захисницям України – за мирне небо в реаліях сьогодення. Зі святом!

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь