Волонтери доставили захисникам України подарунки, зібрані громадою Сокирянщини

Дата: 13.10.2021 16:40
Кількість переглядів: 518

«Захиснику, тебе підтримує народ України!» - під таким гаслом була проведена акція, ініційована Сокирянським міським головою Василем Козаком, з метою підтримки бійців на Сході нашої держави. Напередодні Дня захисників і захисниць України, учасники операції Об’єднаних сил отримали гуманітарний вантаж та частинку тепла із Сокирянщини.

 Харчові продукти, солодощі, ліки, речі першої потреби, теплий одяг, надзвичайно теплі та щирі вітання і малюнки від учнів та вихованців закладів освіти, а також багато іншого доставили на Схід голова громадської організації «Народна сила» Микола Данилюк з міста Новодністровськ спільно із волонтерами Михайлом Олійником та Володимиром Розборським із міста Кам’янець-Подільський, які  з 2014 року займаються підтримкою бійців операції Об’єднаних сил.

До участі у важливій справі долучилися педагогічні та учнівські колективи закладів освіти; працівники закладів культури та соціальної сфери громади; трудовий колектив Сокирянської міської ради, а також небайдужі жителі краю.  Вагому підтримку надали товариство «Буковинський сад», приватні підприємства «Авалон» та «Лаванда», директор КП «Сокирянська аптека №28» Микола Коваль, а також притватний підприємець з міста Сокиряни Ірина Скутельник, які одними із перших відгукнулись на оголошену акцію.  

Творити добро – просто. І наше завдання – не забувати кому так необхідна підтримка…

Сокирянська міська рада та особисто міський голова Василь Козак висловлюють щиру подяку всім, хто долучився до акції «Захиснику, тебе підтримує народ України!»! Хай дякою за ваші небайдужі серця будуть щирі посмішки відважних хлопців та дівчат на передовій!

 

Дорогі захисники, зі святом вас! Повертайтесь живими!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь