Основне питання, над вирішенням якого наразі працює Сокирянська міська рада, - забезпечення теплопостачанням бюджетних установ громади

Дата: 18.10.2021 11:52
Кількість переглядів: 287

Як повідомлялося раніше, договори на постачання природного газу медичним та освітнім закладам краю розірвані в односторонньому порядку постачальниками, які відмовляються надавати паливо у зв’язку із зростанням цін на ринку та відсутністю сталої ціни на газ. Своєю чергою, Сокирянська міська рада згоди на припинення дії цих договорів не надавала.

Відтак, рекомендації, надані Чернівецькою обласною державної адміністрацією щодо вирішення ситуації, яка склалася, міська рада виконала. Зокрема, комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міської ради на своєму позачерговому засіданні визнала надзвичайною ситуацію, яка склалася у зв’язку з відсутністю постачання природного газу бюджетним установам в осінньо-зимовий період. Протокол комісії надіслано до облдержадміністрації для відповідного реагування.

Вжито і рекомендовані Урядом заходи щодо укладання договорів на постачання природного газу іншою компанією. Сокирянською міською радою надіслано відповідні листи та підготовлено проекти договорів, однак відповідей від газопостачальників так і не надійшло.

Наразі міська рада вживає всіх можливих заходів, аби забезпечити теплом всі бюджетні установи, однак є низка процедурних аспектів, які не входять до компетенції органу місцевого самоврядування.

Тож просимо жителів громади, зокрема батьків, діти яких відвідують освітні заклади краю, з розумінням поставитись до ситуації, яка склалася. Своєю чергою, Сокирянська міська рада докладає всіх зусиль, аби в бюджетних установах таки було розпочато опалювальний сезон.   Це питання – пріоритетне.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь