Постійна комісія міської ради розглянула низку питань зі сфери земельних відносин

Дата: 19.10.2021 14:48
Кількість переглядів: 348

19 жовтня 2021 року під головуванням Віталія Ладана відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування територій, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою. Участь у роботі комісії взяли перший заступник міського голови Іван Гангал, начальник відділу регулювання земельних відносин та екології Наталія Ожеван, керівник відділу муніципальної інспекції Іван Варчук та начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Оксана Вітковська.

Проекти рішень, розглянуті депутатами, охопили більше трьох сотень звернень громадян у сфері земельних відносин. Зокрема, найбільше заяв на адресу міської ради надійшло з питання надання дозволу на розробку проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.  Члени постійної комісії ухвалили рішення трьом жителям краю відмовити у наданні вищевказаного дозволу, у зв’язку з недотриманням граничних норм безоплатної приватизації земельних ділянок на території громади, встановлених рішенням п’ятої сесії Сокирянської міської ради восьмого скликання.

Окрім того, в ході засідання, депутати підтримали питання щодо затвердження Детального плану території в одному з населених пунктів громади; надання дозволу на розробку технічної документації із нормативної грошової оцінки земель сіл Коболчин, Гвіздівці, Шебутинці, Грубна, Селище та міста Сокиряни; підтвердження права комунальної власності на земельну ділянку, яка знаходиться на території Білоусівського старостинського округу; передачі окремих земельних ділянок в оренду; припинення дії деяких договорів оренди у зв’язку із викупом цих площ та надання дозволу на викуп цих земельних ділянок та інші.

Варто зауважити, що деякі звернення громадян із вище зазначених питань члени постійної комісії ухвалили рішення направити на доопрацювання відділу регулювання земельних відносин та екології у зв’язку із виникненням спірних питань.

Погоджені проекти рішень комісії  з питань земельних відносин, природокористування, планування територій, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою будуть винесені на чергову дванадцяту сесію Сокирянської міської ради восьмого скликання, яка відбудеться 21 жовтня 2021 року.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь