Василь Козак відвідав Михалківський ліцей

Дата: 19.10.2021 16:55
Кількість переглядів: 213

Сокирянський міський голова Василь Козак спільно з секретарем міської ради Любов’ю Степаненко, начальником відділу освіти Галиною Рябко та начальником управління капітального будівництва Євгеном Бушовським перевірили хід проведення робіт з ремонту приміщення Михалківського ліцею.

Як уже повідомлялось раніше, тут здійснюється капітальний ремонт фасаду освітньої установи з впровадженням енергозберігаючих технологій. Загальна вартість проекту - понад 5 мільйонів гривень. Роботи проводяться за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку на умовах співфінансування із місцевого бюджету, дольова участь якого – 10% від кошторисної вартості проекту.

Наразі, будівельники завершили ремонт фасаду, облаштували центральний вхід до ліцею та подвір'я закладу, облаштували відмостки та тротуарні доріжки навколо установи, а також фундамент. Фахівці підрядної організації оновили зовнішній вхід до спортивної зали закладу, а також аварійні виходи. Завершуються роботи з встановлення бар'єрних поручнів площадки перед входом до ліцею, які монтуються за дорученням міського голови Василя Козака.

В ході візиту міський голова звернув увагу на необхідність здійснення ремонту харчоблоку закладу освіти, заміни системи електропостачання, а також меблів та кухонного інвентарю. Фахівцям відповідних профільних служб визначено завдання здійснити попередні розрахунки щодо потреби у коштах на здійснення вказаного об’єму робіт з тим, аби планувати їх на найближчу перспективу.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь