Керівники Сокирянської міської ради відвідали заклади освіти громади

Дата: 19.10.2021 17:57
Кількість переглядів: 211

Триває ремонт харчоблоку та їдальні Сербичанського навчально-виховного комплексу. Відтак, на об’єкті побували міський голова Василь Козак, секретар міської ради Любов Степаненко, начальник відділу освіти Галина Рябко, начальник управління капітального будівництва міської ради Євген Бушовський, староста села Михайло Братушко та директор закладу освіти Алла Ладан.

Приміщення, яке використовувалось як шкільна їдальня, стало непридатним для перебування дітей, тому було прийнято рішення облаштувати під ці потреби частину місцевого будинку культури, яка є більшою за площею і має всі параметри для того, аби створити для дітей комфортні умови. Як уже повідомлялось раніше, на капітальний ремонт харчоблоку закладу спрямовано кошти освітньої субвенції у сумі понад 650 тисяч гривень.

В новому приміщенні буде облаштовано харчоблок, їдальню, внутрішню вбиральню, а також всі необхідні складські приміщення. Наразі фахівці працюють над встановленням опалення, облаштуванням складських приміщень та вбиральні. Окрім того, придбано та завезено частину меблів і кухонного інвентарю.

«Одним із пріоритетних напрямків роботи Сокирянської міської ради є створення належних умов для навчання та виховання дітей. Наше основне завдання – зробити все, аби дітям було комфортно» - наголошує міський голова.

Окрім того, керівники міської ради відвідали Шебутинецький ліцей, де днями фахівці підрядної організації завершили ремонт покрівлі. За рахунок коштів освітньої субвенції, яка була невикористана в минулому році, на ці потреби спрямовано трохи більше двох мільйонів гривень.

В ході візиту міський голова Василь Козак звернув увагу директора навчального закладу та начальника відділу освіти на необхідність заміни частини зовнішніх дверей установи, облаштування відмостки навколо закладу, завершення встановлення системи відведення води з даху. За результатами роботи дано відповідні доручення щодо включення зазначених робіт до плану заходів на наступний рік.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь