Відбулось засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 20.10.2021 13:39
Кількість переглядів: 908

Сьогодні, 20 жовтня, під головуванням Сокирянського міського голови Василя Козака, відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради. За участю секретаря міської ради Любові Степаненко, першого заступника міського голови Івана Гангала, керуючої справами виконавчого комітету Ауріки Мойсеєнко, старост населених пунктів громади та керівників окремих структурних підрозділів розглянуто 14 питань порядку денного.

Зокрема, члени виконкому опрацювали проекти рішень, які стосувались сфери освіти, комунальної власності міської ради, організації дорожнього руху та ряду інших першочергових питань.

В ході засідання надано дозвіл, відповідно до звернення, на приватизацію жилого приміщення у гуртожитку, розташованому у селі Сербичани. Оскільки вказана будівля знаходиться у комунальній власності громади, міський голова Василь Козак наголосив на необхідності приведення у відповідність документації на вказане приміщення та звернув увагу на те, що й іншим жителям вказаного гуртожитку необхідно звернутися до міської ради із правовстановлюючими документами для відповідної приватизації кімнат.

Також члени виконавчого комітету затвердили протокол аукціонної комісії та інформаційне повідомлення про продаж об’єкта малої приватизації, який знаходиться у селі Коболчин та сформований за попереднім засіданням вказаної комісії.

Окрім того, одній із жительок села Коболчин надано дозвіл на розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності.

За рішенням виконавчого комітету також надано дозвіл на встановлення дорожніх знаків по вул. М. Грушевського, що в місті Сокиряни. Зокрема, там буде запроваджено односторонній рух та заборонено зупинку по одному з боків дороги. Поновлять обмежувальні дорожні знаки і ще в кількох населених пунктах громади.

Затвердили члени виконавчого комітету і питання, попередньо опрацьовані комісією міської ради з питань захисту прав дитини. Зокрема, що стосується доцільності позбавлення батьківських прав батька по відношенню до його малолітньої дитини та підтвердження місця проживання дитини для її тимчасового виїзду за кордон.

Також, підтримано питання щодо забезпечення довозу дітей, які проживають у селі Романківці, до Сокирянської музичної школи ім.
М. Мафтуляка протягом 2021-2022 навчального року. Члени виконкому підтримали й надання матеріальної допомоги
громадянам за рахунок коштів комплексної програми «Турбота» на загальну суму 20 тисяч гривень відповідно до звернень жителів громади.

Окрему увагу приділено стану виконавської дисципліни в старостинських округах міської ради. В ході засідання розглянуто і ряд звернень щодо надання дозволу на видалення дерев.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь