Здійснено перевірку об’ємів виконаних робіт в освітньо-мистецькому центрі міста Сокиряни

Дата: 20.10.2021 16:50
Кількість переглядів: 311

Спорудження освітньо-мистецького центру у місті Сокиряни – один із найбільш значимих проектів, реалізацію якого найближчим часом заплановано завершити. Як повідомлялося раніше, замовником будівництва палацу культури в центрі громади виступає Департамент капітального будівництва, містобудування та архітектури Чернівецької обласної державної адміністрації. Фінансування робіт здійснюється за рахунок коштів ПрАТ «Укргідроенерго» згідно з Титулом перехідної будови Дністровської ГАЕС та Переліком об’єктів на відповідний рік.

Торік на будівництво освітньо-мистецького центру було виділено 5 мільйонів гривень. Тож днями, з метою здійснення контролю за відповідністю обсягів та якістю виконаних будівельно-монтажних робіт проектно-кошторисній документації, технічним умовам і стандартам,   Сокирянщину відвідав представник Департаменту капітального будівництва, містобудування та архітектури Чернівецької обласної державної адміністрації Петро Вишбовський. Разом із Сокирянським міським головою Василем Козаком, директором управління капітального будівництва міської ради Євгеном Бушовським, начальником відділу культури Євгеном Пленгеєм та представником генпідрядної організації проведено огляд освітньо-мистецького центру на предмет освоєння коштів.

Наступним кроком для завершення дії укладеного договору стане підписання актів виконаних робіт міським головою з метою подальшого фінансування об’єкту культури.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь