Вагома відзнака за небайдужість та підтримку

Дата: 23.10.2021 13:05
Кількість переглядів: 937

Передові позиції української армії на Сході України - точки на карті куди летять кулі, але рідко приїздять волонтери. Саме такі позиції відвідують волонтери громадської організації «Народна сила» та безпосередньо її керівник – Микола Данилюк спільно із волонтерами Михайлом Олійником та Володимиром Розборським із міста Кам’янець-Подільський, які з 2014 року займаються підтримкою бійців в зоні АТО та проведення Операції об'єднаних сил.

Нещодавно волонтери вкотре побували у захисників українських кордонів та передали їм продукти харчування, солодощі, речі першої необхідності та фрукти, зібрані в ході акції, ініційованої Сокирянським міським головою Василем Козаком на підтримку бійців на Сході нашої держави.

Як зауважує голова громадської організації «Народна сила» Микола Данилюк, міський голова Василь Козак, починаючи з 2014 року, активно підтримує українських захисників – надає продукти харчування, речі першої необхідності, завжди відповідає на звернення волонтерів щодо сприяння у вирішенні різних організаційних питань, в тому числі й фінансових.

Відтак, в ході 12 сесії Сокирянської міської ради, за дорученням колективу 1 прикордонного загону Державної прикордонної служби України, який несе службу на Сході нашої держави, Микола Іванович Данилюк вручив міському голові Василю Козаку Подяку за допомогу, самовідданість, небайдужість та підтримку української армії, а також символічний подарунок – продукти, якими харчуються бійці на Сході держави.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь