Обговорено впровадження реформи шкільного харчування у закладах освіти області

Дата: 28.10.2021 17:18
Кількість переглядів: 301

 

27 жовтня 2021 року на базі Багатопрофільного ліцею для обдарованих дітей, що в місті Чернівці, відбулось засідання колегії Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації, в якому взяли участь секретар міської ради Любов Степаненко та начальник відділу освіти Галина Рябко.

В ході зустрічі йшлося про реалізацію стратегічних завдань розвитку системи освіти Чернівецької області та компетенцію органів місцевого самоврядування в цьому напрямку. Обговорено результати моніторингу впровадження реформи шкільного харчування у закладах загальної середньої освіти та створення належних умов для безпечного і якісного харчування дітей. Акцентовано увагу на забезпеченні харчуванням діток пільгових категорій.

Як зауважила заступник голови обласної державної адміністрації Ірина Ісопенко, Сокирянська громада, одна з небагатьох в області, якій вдалось залучити чималу кількість коштів задля реалізації проєктів, які стосуються оновлення закладів освіти, зокрема їдалень та харчоблоків. Підтримала Ірина Юліанівна й ініціативу Сокирянського міського голови Василя Козака щодо здійснення контролю за організацією та якістю харчування у закладах освіти громади. Адже міський голова Василь Козак чи не єдиний в області, хто започаткував традицію харчуватися у шкільних їдальнях.

Окрему увагу було приділено новому меню для дітей, яке має відповідати новим стандартам та одночасно бути смачним і калорійним.

По завершенню засідання було презентовано інноваційне освітнє середовище та організацію харчування Багатопрофільного ліцею для обдарованих дітей.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь