Вічна пам'ять…

Дата: 30.10.2021 11:15
Кількість переглядів: 231

Сокирянська міська рада з глибоким сумом сприйняла звістку про смерть людини з великої літери, фахівця своєї справи, найкращого друга та порадника – Василя Володимировича Маковійчука

Нестало людини, яка дарувала світло, надію, впевненість та підтримку. Василь Володимирович завжди був готовий допомогти, в будь – якій ситуації він вмів знайти потрібні слова. Без його компетентної та мудрої участі не могла обійтись практично жодна державна установа нашої громади.

Його знали, цінували і любили. Його професіоналізм та компетентність поважали колеги зі всієї Чернівецької області, адже близько сорока років Василь Володимирович очолював управління статистики в Сокирянському районі. Все своє життя він присвятив роботі на благо людей.

Сокирянська міська рада, виконавчий комітет та особисто міський голова Василь Козак висловлюють слова співчуття родині Василя Володимировича, дружині – Тетяні Павлівні та дітям Наталії і Олександру. Ми поділяємо ваш біль та горе!

Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце найріднішої людини, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть.

Нехай добрий, світлий спомин про Василя Володимировича назавжди залишиться у серцях рідних, колег, друзів, усіх, хто його знав, любив та шанував.

Вічна і світла пам’ять Василю Володимировичу! Царства небесного!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь