Сокирянська територіальна громада отримала черговий транш на розвиток

Дата: 01.11.2021 12:32
Кількість переглядів: 319

За сприяння народного депутата України Валерія Божика Сокирянська міська територіальна громада отримала субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на здіснення заходів щодо соціально-економічного розвитку. Це вже третій транш, який вдалось залучити за підтримки Валерія Івановича.

Зокрема, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 28.10.2021 р. №1337-р, більше двох з половиною мільйонів гривень направлено на капітальний ремонт приміщення закладу дошкільної освіти №1 «Веселка» міста Сокиряни та реконструкцію парку відпочинку адміністративного центру громади. Ці об’єкти включено до переліку таких, що фінансуватимуться у 2021 році за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

Відтак, обсяг субвенції, виділений на капітальний ремонт приміщення закладу дошкільної освіти №1 «Веселка», що в місті Сокиряни, складає 1 млн. 496 тис. грн. За ці кошти, зокрема, заплановано оновити покрівлю дошкільної установи, здійснити благоустрій території та провести внутрішньо-оздоблювальні роботи. Першочергово буде відновлено харчоблок закладу. Ремонтні роботи розпочнуться після проведення відповідних підготовчих заходів.

Більше 1 млн. гривень спрямовано на реконструкцію парку відпочинку адміністративного центру громади, де вже ведуться роботи з влаштування тротуарних доріжок вздовж усієї території.

Центральний парк міста Сокиряни тривалий час був об’єктом незавершеного будівництва та, завдяки зусиллям місцевої влади та небайдужих жителів міста і громади, став улюбленим місцем відпочинку молоді та людей старшого віку. В перспективі, як зазначає міський голова Василь Козак,  тут заплановано побудувати всі важливі об’єкти, які з самого початку було передбачено проєктом.

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь