Міський голова Василь Козак підтримує конструктивні ідеї Молодіжної ради

Дата: 02.11.2021 10:52
Кількість переглядів: 238

Про налагодження процесу комунікації влади з молоддю та залучення її до життя громади йшлося в ході зустрічі міського голови Василя Козака із головою Молодіжної ради, яка створена при Сокирянській міській раді, Анною Вітковською.

Зокрема, обговорено результати анкетування серед молоді Сокирянської громади щодо визначення рівня зацікавленості та обізнаності її у процесах пов’язаних з розвитком громади та вивчення актуальних потреб молодих людей.

Для цього головою Молодіжної ради було розроблено анкету у Google формі, яка заповнювалась кожною молодою особою в електронному вигляді. В опитуванні взяли участь майже 500 жителів громади віком від 14 до 35 років. Найбільша чисельність респондентів із міста Сокиряни та сіл Грубна, Романківці, Коболчин, Михалкове та Гвіздівці.

За результатами анкетування,  молоді люди Сокирянщини готові брати активну участь в розвитку та житті громади, а також бути волонтерами на різноманітних заходах, які тут заплановано.

Також голова Молодіжної ради Анна Вітковська спільно із заступником Ярославом Скаженюком висловили ідею щодо оновлення фасаду прилеглого будинку до території пам’ятника Тарасу Шевченку, що в місті Сокиряни. Креатив підтримав міський голова Василь Козак. Василь Васильович доручив директору КП «Сокиряни-благоустрій» Ігорю Маковею організувати здійснення утеплення верхньої частини прилеглої будівлі, після чого можна буде проводити мистецькі роботи.

Тож невдовзі місцевість біля монумента поету виглядатиме ще більш сучасніше та комфортніше, милуючи око жителів та гостей краю.

Окрім того, з ініціативи членів Молодіжної ради буде оголошено творчий конкурс серед школярів з виготовлення годівничок для птахів, які потім розмістять у центральному парку міста Сокиряни. За кращу птахівню міський голова Василь Козак пообіцяв грошову винагороду переможцю.

Також Василь Васильович підтримав ідею щодо розробки туристичного маршруту по Сокирянській громаді. Адже, як зазначає міський голова, Сокирянщина – край, яким можна зацікавити туриста, лише потрібно розвивати цей напрямок.

«Молодь – це наше майбутнє. Ми готові підтримувати будь-які конструктивні ідеї та сприяти реалізації ініціатив молодих людей» - додає Василь Васильович.

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь