Актуальні питання галузі освіти розглянуто на онлайн нараді

Дата: 02.11.2021 14:52
Кількість переглядів: 198

01 листопада 2021 року секретар міської ради Любов Степаненко спільно із начальником відділу освіти Галиною Рябко взяли участь в онлайн нараді щодо актуальних питань галузі освіти, яку провела заступник голови обласної державної адміністрації Ірина Ісопенко та директор Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації Людвига Цуркан.

В ході дистанційної зустрічі проаналізовано, зокрема, виконання робіт та освоєння коштів за програмою «Спроможна школа для кращих результатів» та використання коштів освітньої субвенції на розвиток реформи «Нова українська школа».

У Сокирянській громаді, в рамках реалізації проєкту «Спроможна школа для кращих результатів», на який було виділено майже 5 мільйонів гривень, здійснено ремонтні роботи внутрішніх приміщень Романковецького ліцею імені К.Ф. Поповича та   розпочато капітальний ремонт внутрішніх приміщень закладу загальної середньої освіти №1 міста Сокиряни. Відтак, організаторами зустрічі відзначено своєчасність та ефективність освоєння коштів урядової програми  Сокирянською громадою. Це стосується і розподілу освітньої субвенції на розвиток реформи «Нова українська школа», за кошти якої для першокласників Сокирянщини закуплено нові парти, дидактичні матеріали та комп’ютерне обладнання, частину коштів на придбання яких було направлено із місцевої скарбниці.

Окрім того, учасниками заходу обговорено організаційні питання щодо участі у регіональному форумі «Реформа шкільного харчування» та приділено увагу особливостям організації освітнього процесу в умовах пандемії.

За результатами наради керівникам надано відповідні доручення.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь