Міський голова Василь Козак взяв участь в робочій зустрічі щодо впровадження проєкту «DNIESTER CANYON»

Дата: 03.11.2021 16:02
Кількість переглядів: 349

 

       Сьогодні, 03 листопада, Сокирянський міський голова Василь Козак спільно із начальником відділу економічного розвитку, залучення інвестицій та комунальної власності міської ради Андрієм Маркевичем взяли участь в робочій зустрічі щодо впровадження проєкту  «DNIESTER CANYON».

До обговорень, які відбулись на базі Агенції регіонального розвитку Чернівецької області, були запрошені представники органів місцевого самоврядування із Чернівецької, Івано-Франківської, Хмельницької та Тернопільської областей. Адже, як повідомлялося раніше, 33 громади із цих чотирьох областей підписали найбільшу міжмуніципальну угоду про співробітництво у галузі туризму з реалізації спільного проєкту «Дністровський каньйон».

В ході зустрічі  презентовано та обговорено Концепцію «DNIESTER CANYON, мережа рекреаційно-туристичних маршрутів» і проєкт Державної програми розвитку громад Дністровського каньйону на 2022-2027 роки. Також визначено сукупність заходів та механізмів необхідних для успішної реалізації «DNIESTER CANYON».

Вказаний проєкт дасть можливість громадам, які підписали угоду про співробітництво, залучати кошти державного бюджету, отримати міжнародну технічну допомогу, брати участь у проєктах Європейського Союзу. Це, своєю чергою, забезпечить відновлення інфраструктури, створення нових робочих місць тощо.

Нагадаємо, що Дністровський каньйон — відомий туристичний маршрут, який розташований на території чотирьох зазначених областей. Каньйон є найбільшим в Україні та одним з найбільших у Європі. Його довжина складає близько 250 км. Дністровський каньйон віднесений до 7 чудес України.

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь