Сокирянщину відвідали голова обласної ради Олексій Бойко та представник Уповноваженого із захисту державної мови Сергій Левчук

Дата: 04.11.2021 09:33
Кількість переглядів: 261

У середу, 03 листопада, Сокирянську міську територіальну громаду з робочим візитом відвідали голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко спільно із представником Уповноваженого із захисту державної мови Сергієм Левчуком.

В ході візиту гості завітали до Грубнянського навчально-виховного комплексу, де оглянули матеріально-технічну базу закладу освіти та поспілкувались із директором школи Іриною Тарасовою. У Грубнянському НВК навчання проходить мовами національних меншин. Наразі тут навчається 160 учнів та працює 21 педагог. Директор закладу освіти Ірина Тарасова ознайомила голову обласної ради Олексія Бойка та представника Уповноваженого із захисту державної мови Сергія Левчука із високими досягненнями учнів, які демонструють успіхи і під час участі в загальнонаціональних олімпіадах та спортивних змаганнях.

Окрім цього відвідали поважні гості і етнографічний музей при школі, який засновано з 2016 року на базі народознавчої кімнати зусиллями педагогічного колективу й учнів закладу. Сьогодні музейні фонди налічують більш ніж 100 одиниць.

Під час візиту на Сокирянщину Олексій Бойко та Сергій Левчук побували і в Романковецькому ліцеї імені К.Ф. Поповича, де оглянули профільні класи закладу, які облаштовані новітнім технічним та мультимедійними оснащенням.

Як наголосив Олексій Бойко, Чернівецька обласна рада сприятиме розвитку освітніх закладів області, адже це один із її пріоритетних напрямків.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь