Обговорено цілі та завдання проєкту Стратегії розвитку громади

Дата: 04.11.2021 15:36
Кількість переглядів: 437

У міській раді сьогодні, 04 листопада, за участю секретаря міської ради Любові Степаненко, першого заступника міського голови Івана Гангала та керівників структурних підрозділів основних сфер життєдіяльності громади обговорено стратегічні, операційні цілі та завдання, внесені до проєкту Стратегії розвитку територіальної громади на наступні сім років. Також предметом обговорень були попередньо напрацьовані матеріали із визначення  орієнтовного фінансового плану реалізації Стратегії на 2022-2024 роки та розглянуто шляхи здійснення окремих проєктів, включених до цього плану.

Як поінформував начальник відділу економічного розвитку, залучення інвестицій та комунальної власності міської ради Андрій Маркевич, серед стратегічних цілей основними є забезпечення умов для сталого і безпечного розвитку агропромислового комплексу громади та сприятливих умов для розвитку бізнесу, промисловості та залучення інвестицій, а також, серед пріоритетних - покращення комфорту проживання, безпеки та довкілля в громаді.

Кожна із зазначених цілей передбачає і ряд операційних напрямів та завдань та потребує реалізації чималої кількості проєктів. Серед пропозицій є  й такі, які не потребують фінансування із місцевого бюджету.

Варто зауважити, що Стратегія розвитку є надзвичайно важливим документом, який дозволить підкреслити унікальні ресурси громади, допоможе залучити інвесторів, надасть додаткові можливості для розвитку власних і залучення зовнішніх ресурсів.

Наразі стратегічні, операційні цілі та завдання проєкту  Стратегії розвитку направлено керівникам всіх структурних підрозділів міської ради з метою детального вивчення, внесення пропозицій та уточнень.

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь