Відбулось позачергове засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 10.11.2021 12:27
Кількість переглядів: 331

Сьогодні, 10 листопада, в міській раді відбулось позачергове засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Василь Козак.

За участю секретаря міської ради Любові Степаненко, заступників міського голови Івана Гангала та Оксани Бабій, керуючої справами виконавчого комітету Ауріки Мойсеєнко, заступника голови Дністровської районної адміністрації Лариси Селезньової, старост населених пунктів громади та керівників окремих структурних підрозділів розглянуто 5 питань порядку денного.

Відтак, обговорено внесення змін до міського бюджету на 2021 рік. У зв’язку із стрімким підняттям цін на постачання електроенергії та природного газу виникла необхідність провести перерозподіл асигнувань міського бюджету. Зокрема, що стосується збільшення фінансування на оплату комунальних послуг та енергоносіїв у бюджетних установах громади. Всього ж, як зазначила начальник фінансового управління Наталія Настасій, до кінця 2021 року незабезпеченість в коштах для оплати вищевказаних послуг  складає майже 4 мільйони гривень.

Члени виконавчого комітету міської ради також розглянули питання про надання дозволу на видалення окремих дерев, які вичерпали свій біологічний ресурс,  в місті Сокиряни та селі Коболчин відповідно до звернень. На місці видалених дерев, як зауважив міський голова Василь Козак, повинні бути висаджені нові види рослин.

В ході засідання затверджено Інструкцію з діловодства у виконавчих органах Сокирянської міської ради у новій редакції та Акти з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам, попередньо розглянуті комісією з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам громади.

Також, у зв’язку із кадровими змінами, внесено зміни до рішення виконавчого комітету про утворення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міської ради.

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь